15. maaliskuuta 2020

Suppilovahveropasta

Pastatrio täydentyi vielä ihanalla suppilovahveropastalla ja niin viimeisetkin tuorepastat tulivat käytettyä.


Pastat ovat lempiruokiani mm. siitä syystä, että ne ovat niin yksinkertaisia ja samalla niin herkullisia. Tämäkin herkku syntyi vartissa.


Kahdelle

n. 130 g tuorepastaa
100 g paistettuja suppilovahveroita (meillä pakkasesta, vastaa ehkä 200g tuoreita)
puolikas sipuli pieneksi silputtuna
1 dl kermaa
parmesania
pippuria
suolaa
(lehtipersiljaa tai muuta haluamaasi yrttiä)

Suppilovahverokastike:

Suppilovahverot pyöräytellään pannulla öljyssä sipulihakkeen kera. Kun sipulit ovat hieman pehmenneet, lisätään pannulle n desilitran verran kermaa ja maustetaan suolalla (huomioiden, että lopuksi lisätään vielä suolaista pastavettä) pippurilla sekä parmesanjuustolla. Keitetään pastaa 3-4 minuuttia hyvin suolatussa vedessä. Otetaan pastavettä talteen ennen pastojen valuttamista, käännellään pastat pannulla sienikastikkeen sekaan ja lisätään pastavettä sen verran, että kastiketta riittää tasaisesti.

Päälle tietysti vielä parmesaaniraastetta, itse silppusin myös lehtipersiljaa loppusilaukseksi. Yksinkertaista ja supermaukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti