1. helmikuuta 2020

Ankanrintaa ja appelsiinia


Klassikkomakujen äärellä eli oma versio Duck a l'Orange.

Ankanrinta: paistettu pannulla, levon jälkeen sisälämpötila 55 astetta.

Porkkanapyre: porkkanat raastettu ja keitetty maidossa suola kera. Pyre tehosekoittimessa ja sen jälkeen vielä siivilän läpi.

Salaatti: Appelsiinilohkoja kalvot poistettuna ja ohueksi siivutettuina, fenkolia ohueksi siivutettuna, rucolan lehtiä ja kevyt vinaigrette appelsiinimehusta, oliiviöljystä, sherry-viinietikasta ja ripauksesta suolaa.

Kastike: Kolme jääpalakuutiota omaa kanalientä, yhden appelsiinin mehu, muutama appelsiinin kuori (valkoinen osa poistettuna) keitellään hetki kasaan. Ripaus suolaa ja viimeinen puristus appelsiinista tuoretta mehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti