1. helmikuuta 2020
Ankanrintaa ja appelsiinia
Klassikkomakujen äärellä eli oma versio Duck a l'Orange.
Ankanrinta: paistettu pannulla, levon jälkeen sisälämpötila 55 astetta.
Porkkanapyre: porkkanat raastettu ja keitetty maidossa suola kera. Pyre tehosekoittimessa ja sen jälkeen vielä siivilän läpi.
Salaatti: Appelsiinilohkoja kalvot poistettuna ja ohueksi siivutettuina, fenkolia ohueksi siivutettuna, rucolan lehtiä ja kevyt vinaigrette appelsiinimehusta, oliiviöljystä, sherry-viinietikasta ja ripauksesta suolaa.
Kastike: Kolme jääpalakuutiota omaa kanalientä, yhden appelsiinin mehu, muutama appelsiinin kuori (valkoinen osa poistettuna) keitellään hetki kasaan. Ripaus suolaa ja viimeinen puristus appelsiinista tuoretta mehua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti