2. helmikuuta 2020
Kampasimpukkaa, hernettä ja fenkolia
Kampasimpukat: paistettu pannullu, viimeisteltu sormisuolalla
Hernepyre: pakasteherneet kiehautettu suolatussa vedessä, soseutettu ja puristettu siivilän läpi. Viimeistely suolalla ja voinokareella.
Fenkolivaahto: paloiteltua fenkolia kiehautettu pienessä määrässä maitoa, soseutettu kevyesti sauvasekoittimella ja jätetty uuttumaan n. 1.5 tunniksi (olisi saanut uuttua mieluiten vaikka 12 tuntia, mutta aikaraja tuli vastaan). Siivilöityyn maitoon lisätty 1% painosta soijalesitiiniä stabiloimaan vaahto. Vaahdotettu sauvasekoittimella.
Koristeena herneenverso.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti